Fettfjerning med Cryoterapi

Nå kan du fjerne fett og cellulitter akkurat der DU ønsker med Cryo 21! Vi behandler blant annet bilringer, lovehandles, grevinneheng og dobbelthaker. Cryoterapi er en revolusjonerende ny teknologi for deg som ønsker figurendringer.

Hvis du ønsker å bestille enkeltimer har vi introduksjonstilbud på 1195 kr for første behandling med Cryo 21! Har du flere områder på kroppen du ønsker å behandle? Da kan det lønne seg å benytte deg av vårt klippekort-tilbud. Nå tilbyr vi 6 behandlinger for kr 9000 kr. Bestill time her.

Vi behandler og strammer opp med kulde som starter en naturlig prosess som gjør at fettcellene dør og fettet gjøres om til fettsyrer som kroppen nyttiggjør seg og frakter vekk. Allerede etter første behandling kan man se resultater. Normal reduksjon er 1-2 størrelser (2-5 cm). Etter 4-6 behandlinger er det ikke uvanlig at kunden har mistet hele 12 cm rundt magen (altså kunden kan gå ned hele 5 størrelser) – og det helt permanent og uten noen form for kirurgi!

 • Behandlingen tar 30 minutter og føles som kjølig massasje.
 • Maskinen reduserer temperaturen i området fra 34 til 8 grader.
 • Behandlingen er godkjent av FDA; CE og American Academy of Cosmic Surgery.
 • Den er helt trygg og uten noen form for bieffekter.

Klikk her, Cryo21, for å se mer informasjon om hvordan cryoterapi fungerer + flere før og etter bilder.
Klikk her, Studie cryo lipolyse for å lese en studie av cryo lipolyse.

  Oslo


  Vanlige spørsmål og svar:

   


  HVilke områder kan jeg behandle?


  Hvordan virker behandlingen?

  Kuldebehandlingen (Cryoterapi) foregår ved at kuldesonden beveges manuelt på de steder man ønsker å fjerne fett. Cryo 21 skaper et termisk sjokk ved at temperaturen i fettcellene reduseres. Denne prosessen kalles apoptose som resulterer i en gradvis degenerering og eliminering av døde fettceller. Dette skjer ved at maskinen reduserer temperaturen i området fra 34°C til kun 8°C og dette uten at kunden føler noen form for kulde. Når man tilfører «hvitt fett» kulde, vil dette fremme veksten av blodårer som omdanner det hvite fettet til brunt fett, som er mye lettere for kroppen å forbrenne.

  Denne behandlingsmetoden har vist seg å ha en positiv virkning også på muskel- og leddsmerter. Akkurat som ved trening, frigjør kroppen endorfiner som fører til umiddelbar smertelindring under denne typen behandling. Den reduserer muskel- og senebetennelser, og reduserer muskelsårhet pga opphopning av melkesyre i musklene.


  Hvor lang tid tar hver behandling?

  En behandling med Cryo 21 tar ca 20-30 minutter pr behandlingssted, avhengig av hvilket område som behandles.


  Hvor ofte kan man behandle et område med cryo 21?

  Det kan ta inntil 10 dager før alle de døde fettcellene kommer ut av kroppen. Derfor må det gå noen dager før man kan behandle samme område igjen. Men man kan behandle flere områder uavhengig av hverandre.


  Hvor mange behandlinger trenger jeg?

  Etter 4-6 behandlinger med Cryo 21 er som regel det ønskede resultatet oppnådd. Dette er individuelt og avhengig av hvor stort problemet er. Prosessen i kroppen kan fortsette i hele 8-12 uker etter behandling.


  Hvor mye fett blir borte ved hver behandling?

  Det er individuelt hvor mye fett som fjernes ed en behandling, men det er ikke uvanlig at ved en behandling med Cryo21 kan hele 20-30% av fettcellene i området bli borte.


  Er resultatet permanent?

  Fettcellene som fryses under behandling med Cryo21 blir borte for alltid. I motsetning til slanking der fettinnholdet i cellene reduserers, vil de med cryoterapi bli permanent borte.


  Bivirkninger?

  Kryoterapi er FDA-godkjent og er helt trygt og ufarlig. Det finnes ingen kjente bivirkninger. Området som behandles kan bli litt rødt etter behandling.


  Hva koster det?

  Prisen er kr. 1800 pr. behandling. Nå har vi introduksjonstilbud på 1195 kr for første behandling.