Livsveiledning

Fysiske plager og mangel på energi.

Kroppen reagerer på følelsesmessig og mentalt stress. Når du ikke trives vil du merke det også som fysiske symptomer – og det vil synes på deg. Akkurat som en plante som ikke trives.

Hver dag en fest?

Hver time som går av livet kan betraktes som penger som renner ut av konto. Bruker du tiden slik du ønsker deg? Hva er det som stopper deg fra å ha det slik du ønsker? Er du misfornøyd med deg selv? Med partneren din, jobben din, barna dine, verden? Tankene, følelsene og kroppener ett sammenhengende system.

Fra unnfangelsen starter cellene å samle erfaring for å øke sjansen til å overleve. Overlevelse er det eneste målet og alle strategier er innstilt på dette.. Månedene går, årene går. Overlevelse er like viktig, men forutsetningen er endret. Du får mer ressurser –  greier deg uten mor og far og enda videre. Andre mål blir også viktige.

Kartlegging – Mål – Strategi

Vår livsveiledning tar utgangspunkt i situasjonsanalyse og bevisstgjøring av mål. Vi har verktøy og teknikker til å avdekke bevisste og –  ikke minst ubevisste – strategier som forhindrer deg i å få det du ønsker deg: overskuddet, utseendet, humøret, energien, drømmepartneren, det gode samlivet, den interessante jobben.

Gjennom biofeedback behandlinger og enkle øvelser etablerer du nye mål og strategier for å nå disse.

40 års erfaring med å nå mål.

Din livsveileder har gjennom 30 år hjulpet sine medarbeidere med metoder og teknikker for å utarbeide forretningsmål og strategier i små og store selskaper.

De siste 10 årene har hun benyttet denne erfaringen for å hjelpe medmennesker med det samme på ulike områder av livet.

kontakt oss